Dva úsměvy, to se cení
To není hned tak k nalezení
Jeden jeho druhý její
Dva páry očí co se smějí
Dvě ústa plná perliček
Mezi nimi růžový jazýček
Pevně ruce spolu spojí
Kráčí bok po boku svoji
Životem plným křivolakých uliček
Pěkné s láskou psané. ST.
14.04.2024 20:21:22 | Paulín
děkuji za komentíky i návštěvu, potěšilo mě to, příjemný večer ti přeji
14.04.2024 20:47:49 | Aramgad