Anotace: ...
Může se stát
Možná, kdo ví,
se uvidíme,
vpletem se do snů,
to může se stát.
A i s tím málem,
co o sobě víme,
budeme mít
za co děkovat...
Za úsměv i pocit
pochopení,
za náruč
plnou bezpečí.
Po pravdě neznám
a lepší není,
co bolavé
věrně vyléčí.
Možná, kdo ví,
se uvidíme,
možná už teď
jen bděle sníme,...
Ze společných snů,
ten nejhezčí.
Pěkná, Dreamy:-*
18.03.2024 22:41:10 | Žluťák