Horská kráska
v hornaté krajině
v překrásné dědině
našel jsem si krásné ženské stvoření
byla jak alpská sůl i koření
byla jak horský potok
ledově průzračná
byla jak pohled z hory
nádherně zázračná
její vrchol jsem zdolal
a z hůry na ni volal
vrcholu už jen s tebou dosáhnu
na žádnou jinou nesáhnu
Přečteno 161x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, zde.neck, girasole, Vivien, paradoxy, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)