Anotace: Inspirováno ranním posezením u kávy; Patricia Kaas - Mademoiselle chante le blues: https://www.youtube.com/watch?v=LrZfWbZlAOE
Káva... a ranní jazz...
"Ragtime"...
Super!..
Pomalu... dívám se Ti do očí...
Chceš mi něco říct?..
Ne... Prosím ticho... psst- S!
Tohle je můj ranní rozmar...
Pojď, chci s tebou tančit.
Motiv se jemně vznáší...
Blues tiše pluje ve vůni kávy...
Káva a ranní jazz...
Tanec s tebou je extáze...
"Mademoiselle zpívá blues"....
Lásko odcházím, ale já se vrátím......
Pořádný turek a jazz, tak to je moje doma. Takže momentálně tančím s turkem ..
22.03.2024 21:51:43 | Vivien
S kávou a hudbou pro tanec, to je to nejlepší na sblížení dvou srdcí.ST.
22.03.2024 20:50:09 | Paulín
Velmi pěkné. Dneska jsem byla v mama kafe, abych si zvedla náladu na Jiřího z Poděbrad. To Tvé je velice milé číst jako relaxace na dopoledne.
22.03.2024 09:44:07 | mkinka