Čekání
Já vím, že ty víš, že já vím
a přesto nevíme nic
Tak, či tak, večer tu strávím
ve svitu voskových svic
Čekám tu zas
Bez tebe, s tebou
Půlnoční mráz
Ruce mě zebou
Stejně tu večery trávím
ve svitu svic a chladu
A mávám tu se svým zdravím,
jen abych nebyla vzadu
Přečteno 158x
Tipy 16
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Sonador, cappuccinogirl, Marry31, Chane, o3_gambit, Tomcat, Psavec, J's .., mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)