myslela jsem, že už mám knihu dopsanou
že už mi osud nadělil a vzal co měl,
ale pak jsem našla skulinu,
akorát na tvoje jméno
tak jsem se k ní přiblížila i s prupiskou,
že jí tedy popíšu a doplním,
ale ona se začla zvětšovat,
a pak mě vtáhla
do úplně nového příběhu
Wow...skvělá, úžasně napsaná, líbí se mi moc:-)* Vrátím se k ní.
26.03.2024 22:38:26 | cappuccinogirl