Anotace: ...
Nahoru - dolů
Jednou se budeme učit spolu.
Všemožným pohybům, nahoru - dolů.
Třeba i zvládneme slepou mapu.
Je tolik míst, kde stále tápu.
Kam bych se ráda zatoulala,
než budu na mnohé příliš stará.
Než se mi z mysli přání ztratí,
ne všichni můžou být a jsou svatí.
Než pomine touha po poznání
a zbyde jen smutné odčítání.
Jednou se budeme učit spolu,
prostému životu...nahoru - dolů.
Tak tahle je!!! Chvilky strávený při pohybech "nahoru-dolů" a u slepé mapy... nás držej "při smyslech", i když jsme pak vlastně právě kvůli nim schopný dělat i dost velký nesmysly:-)
Krásně se měj, Dreamy:-)**
27.03.2024 11:07:25 | cappuccinogirl
Možná že jednou
Moudrost světa sníme
a i ty pohyby stranou
se naučíme
potom už nebude místo
kde by v tanci vašně
mohly se oddávat duše prostopášné
27.03.2024 07:00:31 | poeta
Tak teď ti nevím,
co všechno chci znát,
možná je lepší posečkat,
ať z toho všeho vědění,
nevzejde konec -vězení.
:*)
27.03.2024 10:06:55 | Dreamy