Anotace: veršovaný povzdech
Vypadáš jako bys věděl,
jaké je moje srdce,
a která k němu vede cesta,
tak se ptám,
jaké je to tvoje, a kde ho hledat?
Ať nezabloudím na první stezce ze sta...
Jestli ti jeho/její srdce patří, tak zas tak moc hledat nemusíš, myslím.
06.04.2024 21:19:34 | Poeta_bez_talentu