Anotace: ...
Malou chvíli
Nevěřím už na zázraky,
tak co s tebou, jsi jím taky?
Řekni, mám se čeho bát?
Mám ti věřit nebo radši,
měli jsme být mnohem mladší
pro své chtění milovat.
Nevěřím a přec bych chtěla,
nejsi, nejsem až tak stará...
uvěřit zas na zázrak.
Na chvíli být, kým jsme byli,
věřit v lásku, na motýly,
nechat vznést se do oblak.
Na lásku není nikdo stár,
úsměv a objetí je vždycky dar...
Krásný večer, Dreamy (*)
16.04.2024 20:24:30 | Emily Říhová
A zkusíme to, zas a znovu. Stojí za to i ten dlouhý pád. Stojí za to vznést se pod oblohu, křídla máme, tak proč nelítat... Krásné to máš
10.04.2024 07:48:04 | Lexi
Výborný, v taktu, melodii, i obsahem :-)
Miluju tyhle písňové texty.
Šla by zhudebnit!
09.04.2024 15:10:14 | Niška
Kdo jiný už by měl věřit na zázraky, když ne ty, snová Peťulko:-)**
09.04.2024 14:35:13 | cappuccinogirl