Raději nechci vědět,
jestli se za sebe,
kterými právě jsme,
někdy budeme stydět.
Nechci se smiřovat,
s trápením z budoucna,
vždyť spolu teď dýcháme,
sdílíme vřelé city.
Vnímáme každý úder,
srdce toho druhého,
umíme mu naslouchat.
A jestli to má přijít...
Nepočítám s tím,
neočekávám to,
nehodlám to vyhlížet,
stejně tomu neuteču.
Nejsme svými oběťmi,
nikdy se jimi nestaneme,
pokud budeme jako jeden,
bojovat spolu po boku.
A když se naše pouta,
i přesto zpřetrhají,
alespoň bude jasné,
že tím nejsme vinní.
Nenechali jsme to
napospas slepé náhodě,
jen ve dvou nejsme tolik,
kolik umíme být sami.