Anotace: inspirace od bezdrátových sluchátek
Jsme připojení,
pro hovory, zvuk a média,
pro objetí, usínání a společnou aktivitu,
pro lásku,
na počest toho,
že žijeme,
pro pokrok a zpátečky,
pro neshody, a
pomalu mezi námi
vzniká harmonie,
hlídám ty kabely,
ty jedničky a nuly,
ty přeskakující jiskry,
hlavně ať nevyhasnou,
to ony živí
ten oheň,
že ty i já hoříme,
jako západ slunce v zimě,
jako každá touha,
silně
to sdílíme.