Je tak vzrušující dívat se na vlny,
Ztracena v myšlenkách na tebe...
Jsi tak daleko, ale mě to nebolí...
Kapka tebe vždycky žije ve mně...
Je tak vzrušující šeptat o lásce příboji.
Vítr kvílí jako varhany,
netruchlím, že nejsem s tebou...
Je se mnou celý oceán.
Je vzrušující prosívat písek mezi prsty.
Čas je náš život! Chyť tu chvíli...
Zabalím se do deky
a naliju si ovocný čaj z termosky.
Vítr mi přináší Tvé polibky z moře,
slané, mokré, hází mi je do obličeje...
Pro obyčejnýho civilistu pláž,kde fouká jako blázen, pro básníka ovšem zcela jiná dimenze. Díky za to. Líbí se mi! -S-
30.04.2024 11:49:03 | Skywalker
Dík...Je lepší, když tam fouká, než když je tam hlava na hlavě, to pak raději do hor...
30.04.2024 11:53:28 | Tomcat
Tak té dívence závidím, tak klidnou, pohodovou atmosféru budí tento text ..
30.04.2024 11:10:12 | Vivien