I když jsi zrovna sto kilometrů daleko,
úplně náhodou se mi do sluchátek
pustila písnička tvojí oblíbené kapely,
a já se tomu sentimentálně usmívám.
Nemám sílu to přepínat i když upřímně,
raději bych poslouchala něco jiného,
ale když v tak pěkný den nejsi poblíž,
je škoda pouštět se nitě z tvého trika.
Tonoucí se stébla chytá a já písničky,
stejně na tebe skoro úplně pořád myslím,
takže postrádá smysl si na něco hrát,
už hraje jiná muzika, ale usmívám se dál.