,, Když ti někdo dovolí
usnout na svém těle,
přece tě musí milovat."
Zapsala jsem si do diáře,
když jsem se od tebe
vrátila k sobě do domu.
Kde je teď domů?
To bloudění...
13.05.2024 07:59:21 | Jan Kacíř
Nádherné.. a kde je teď domů? Ve Tvém srdci, milá Girasole :)*
03.05.2024 10:54:47 | Ondra
děkuji
03.05.2024 11:14:44 | girasole
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?