V panoramatu bezduchých tváří
jsem si všiml tvého pohledu
a třepetání tvých řas
mě nutí o Tobě snít.
Ztuhl jsem mezi davem,
fascinován tebou.
Natahuješ ruku
a říkáš, pojď se mnou.
Mé srdce začalo bít rychleji,
plamen lásky nás pohltil
a já tě teď šíleně
chtěl bych políbit.
Ty všim sis pohledu... já tvojí básně
oběma, příteli, bylo nám krásně:-)
Mně teda rozhodně...:-)
Krásnej podvečer přeju:-)*
05.05.2024 18:26:00 | cappuccinogirl