Anotace: ...
Odhodlaná
Přebírám slova,
skládám věty,
abych ti řekla,
ne moc skrytě,…
Co právě cítím,
co bych ráda,
je to tak prosté,
zkrátka „Chci tě“
Ač zní to prostě,
jen žádná „ale“…
K čemu jsou dlouhá
souvětí.
Přijde ta chvíle,
cítím to v ... kostech,
kdy já pak celá
dám se ti.