Dívka s dlouhými vlasy,
krásně rozcuchaná mořským větrem.
Jsou se jako zvlněné moře.
Vypadá spokojeně.
Vítr ji češe vlasy,
když jde na procházku.
Je do ní zamilovaný
a snaží se, aby vypadala pěkně.
Vletí jí do vlasů, flirtuje s ní.
Proč by měla o některých věcech
přemýšlet při chůzi?
Autor: Monika Luniak