O iluzích

O iluzích

Anotace: Text k písni

Výrazně červená je barva vína,
které jsme chutnali tu první noc.
Nesmělé otázky, šli jsme jak z kina.
Ač bylo ráno, řekl jsem dobrou noc.

Půvab těch nocí, kdy jsem byl s tebou,
půvab těch sladkých iluzí napořád.
Další dny možná iluze vezmou,
zůstane po nich jen ticho a chlad.

Jak ptáci letící, tvé ruce hladí.
Ta růže vonící, zůstala v nás.
Přání, ať navěky zůstanem mladí,
přání, ať zmizí i šedivý vlas.

Půvab těch nocí, kdy jsem byl s tebou,
půvab těch sladkých iluzí napořád.
Další dny možná iluze vezmou,
zůstane po nich jen ticho a chlad.

Dost bylo otázek, dost bylo přání.
Jestli chceš, můžem si spolu jen hrát.
I když mám otázky a nejsi má paní,
křičím, jak na lesy, že tě mám tak rád.

Půvab těch nocí, kdy jsem byl s tebou,
půvab těch sladkých iluzí napořád.
Další dny možná iluze vezmou,
zůstane po nich jen ticho a chlad.
Autor Stráca, 10.05.2024
Přečteno 56x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tenhle text se mi líbí moc:-)*

10.05.2024 10:07:13 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí