O lásce

O lásce

Připadala jsem si osaměle,

chtěla jsem ti připomenout,

že mi chybíš jako vzduch,

i když mi pod tvým vlivem

dech vždy značně ztěžkne.

 

Večer, když si čistíme zuby, 

stojíme vedle sebe u zrcadla, 

spolu na ten výjev koukáme, 

v posteli padne mnoho slov, 

usínám s tvou rukou na sobě. 

 

Během řízení si občas zazpíváš, 

krčíš celý obličej, prožíváš to, 

přes smích nestíhám nádechy, 

přepínáš písničku, chtěla bych

se zamilovat do všech tvých osob. 

Autor girasole, 16.05.2024
Přečteno 149x
Tipy 8
Poslední tipující: Tomcat, Psavec, Jan Kacíř, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hezké zamilované*

16.05.2024 10:50:04 | J's ..

líbí

Usínat s rukou druhého je krásný pocit a přeji ho každému,je to hmatatelný pocit lásky.

16.05.2024 10:17:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel