Anotace: …
Stezky opisují koryto řece
racci pak štěbetají prostořece
zrcadla hladiny krášlí moáry
nad domy mlčky dlí kostel prastarý
Břehy jsou podobné vzdáleným dlaním
láska je sblíží - kdeže holedbání
propletené prsty vytvoří mosty
ryzí cit - neocenitelné skvosty
Řeka pojí i dělí svoje břehy
Na hladině zrcadlí se obraz tvojí něhy
Která se skrývá kdesi v tvojí duši
Snad někde tam, kde tvoje srdce buší
Tak se měj a piš další básně
Ať je nám všem u těch básní krásně :-)
17.05.2024 08:45:09 | kozorožka
Milá V.
snad mi to očarování křivkami nějaký čas vydrží.
Měj rovněž sny protkané něhou
18.05.2024 09:06:12 | kudlankaW