Na dosah

Na dosah

Odjel jsi mi před hodinou, 

stále po tobě celá voním,

znovu se bavím naší sázkou, 

cítím na sobě ten nahý pocit,

mám ruce plné tvých vlasů,

doznívá zvuk tvého hlasu,

skoro jako bys tu ještě byl,

snad stojíš na dosah ruky... 

 

Ale zdá se mi to podivné, 

přece jsem tě viděla odejít. 

A ty už možná dávno tušíš, 

rozumíš tomu co se tu děje, 

snad zbývá jen krátká chvíle, 

než mi v hlavě svitne a dojde, 

že i když zrovna nejsi poblíž, 

nosím tě v srdci... napořád

Autor girasole, 18.05.2024
Přečteno 103x
Tipy 11
Poslední tipující: malget, IronDodo, Psavec, Ondra, zase já, Lexi, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

07.06.2024 13:13:23 | malget

Krásná přítomnost v nepřítomnosti

18.05.2024 20:47:56 | Lexi

Krásnej "dosah", opravdu:-)*

18.05.2024 20:18:54 | cappuccinogirl

Je v tom láska.

18.05.2024 18:35:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí