Touha

Touha

Rostou bílé konvalinky, pod zeleným kapradím,
kvetou vonné fialenky, o jejich kráse sladce sním,
toužím poznat šumné řeky, romantické krajiny,
tento skvostný rajský pocit, nevyměním za jiný.

Blaženě mi srdce buší, když rozjímám nebesky,
žárem lásky spalujícím, tvořím verše anjelsky,
něžným zvukem zpěvných ptáků, nechávám se okouzlit,
do múz světa půvabného, chci se rajsky ponořit.
Autor Romantik, 19.05.2024
Přečteno 137x
Tipy 6
Poslední tipující: Bosorka9, Pacik, IronDodo, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Peknučké

09.09.2024 11:32:29 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel