Ačkoliv se to může zdát,
s tebou já nepadám,
ty nejsi ten poslední,
z lidí, které tady mám.
Bez tebe se svět nehroutí,
nejsi nálož trhaviny,
ani nejsi jediný ze všech,
co mě má na světě rád.
Oba jsme svobodní,
váže nás společná vůle,
rozhodneme-li se opustit,
rozloučíme se a půjdem.
některé vaše básně mohou být použity jako motivační citáty, skvělé kde se to ve vás bere.
07.06.2024 13:00:41 | malget