Xxx

Xxx

Anotace: Něco pro vás 20

Oči smutný pořád má
řasy černý
já nechal vás přísahat
že kdo se postaví
tomu jsou všichni věrný
a nechá vás i lhát.
Já končím s těmi hádky
a tiše jdu po špičkách
jen lampy cestu znají
když svítí opodál.
Kamenná je tvář když se líčí
všem zůstává rozum stát
když se podaří jsou si věrný
a nechá je to spát.
Oči smutný pořád má
když se loučí
tam kdysi stál ten strom
kam si chodíval
čemu jsou ženy věrný
necháváš si zdát.
já toužím po tvý lásce
a dál si píšu inzerát
že hledám svou holku s děctví
se kterou jsem si pod stromem hrál.
i takové dny jsou v době zrání
když zpomínáš na léta svá
s kým si chodíval
s kým ses loučil
a koho miloval.
Oči smutný stále má
hvězdy svíti
noc mrazivá je blíž
než si vymyslíš svůj příběh století
nechám si dál zdát.
Autor bylina, 23.05.2024
Přečteno 92x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, mkinka, Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s těmi hádkami, lásce, z dětství, pěkné, přeji hodně tipů

23.05.2024 23:39:46 | pohane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí