Oči plály mu plamenem
Touhou tváře zčervenaly
Ruce se chvěly adrenalinem
Tělo zpotilo se v tu chvíli
Sáhnout si na ni, pohladit
Ucítit ladnost křivek jejích
v dlaních a hladkost na prstech
Ne, nic lepšího opravdu není
Stojí tam a hledí na něj
Stojí a čeká, až přijde blíž
A rukou chvějící se dotkne
Lásky svojí životní,
Harley-Davidson přece,
jak každý chlap ví.
Tak tohle se mi teda vubec nelibi :-D ja si naivne predstavovala nejakeho slechetneho muze, co jihne pri pohledu na krasnou zenskou :-D ST!
14.06.2024 19:33:27 | Veru