Letní žár

Letní žár

Vedro, vedro, vedro

Mé tělo málem zheblo

Jak teploměr stoupá

Jsem na slova skoupá

Voda, pivo, čaj

Něco z toho mi daj

A já, nohy v bazénu

Prožívám nirvánu

Mysl mi nemyslí

Odlétla k měsíci

Snad vrátí se zas

Až zchladí se čas

Dobou podzimní

Autor Aramgad, 04.06.2024
Přečteno 49x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

04.06.2024 16:40:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí