Anotace: Rychlé zamyšlení…
Krásné dobré ráno mlhavé,
Kdyby jen sny nebyly prchavé.
Až neskutečné co vše vejde se pod víčka,
Krása světa… snová klubíčka.
..DOBRÉ RÁNO, tygříku**
04.06.2024 20:26:05 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?