Anotace: …
Jak těžké je napsat pár slov,
když i díky nim stalo se pár katastrof.
Popsat to také jednoduché není,
třeba jen, že člověk čeká na znamení.
Vysvětlit stavy co se v hlavě dějí,
doufat v to, že prsty k něčemu dospějí.
Úděl řekněme si lehký, ale kdeže,
když mysl a srdce přitáhnou vám otěže.