Mizíš jako šustění
listí pod sněhem,
jako včera večer za soumraku,
pod přikrývkou,
hladkou a velmi bílou.
Nemohu zavolat a najít tě.
Tvůj tichý hlas taje,
unášen větrem.
Něha tvých dlaní, vůně tvých vlasů,
paměť se skrývá do minulosti.
Tiše a neznatelně je čas proměňuje
v hořkost tichých slz.
Zima a léto znovu nás obklopí,
jaro a podzim zahřejí naše srdce.
A nikdo si nevzpomene,
nedá do slov,
naši lásku s odloučením,
co se stala starým snem.