Vydat se

Vydat se

Možná, že na tom co o mě říkají, 

přece jenom bude kus pravdy. 

Ne zrovna na tom, že nikomu nedůvěřuju, 

ale možná se vážně odmítám jen tak vydat. 

 

Vyplývá otázka, zda je v takovém stavu

vůbec možné někoho milovat, 

a pokud ne, přichází první konflikt,

totiž, že to lidem říkám... nebo tvrdím. 

 

Můžu vlastně rozumět tomu, co cítím? 

Nebo to mám spíš potvrdit důkazy, 

prozkoumání vědeckou analýzou? 

A kde že je zakódované heslo "milovat" ? 

 

Kdo bádal a pochopil v čem to spočívá? 

Ale chci jedině důvěryhodný zdroj, 

nebudu ověřovat sama sebe neověřeným, 

jestli se tedy mé milování musí kategorizovat. 

 

Nakonec záleží na vás, nemusíte mi věřit vůbec, 

kdo jsem, abych vás k tomu ponoukala, 

umím milovat jako já, vy berte nebo nechte být, 

stejně se prý nikým nenechám pohltit. 

Autor girasole, 09.06.2024
Přečteno 75x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, malget, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

vydatá...

10.06.2024 01:01:18 | enigman

líbí

řekla bych spíš "vydaná"

11.06.2024 00:12:47 | girasole

líbí

trochu puká srdéčko z tach těžkých řádku, pěkně napsané

09.06.2024 20:37:24 | malget

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí