Deštivý den zatáhl oknům rolety
Vzdáleně šumí v domě plném ticha
V šedivém přítmí potkávám jen stíny
Obrysy duší,
ozvěny hlasů,
nevyřčená slova
Vrhám se do propasti měkké prázdnoty
Zavře se jako voda, neublíží
Vrůstám do zdí prázdného domu
Stanu se obrazem stínu,
který tu kdysi žil