V krbu si plameny hrají
S dřevem co praská
Spolu se objímají
Že by to byla láska?
Láska co v popel se obrací
Však teplo z ní se neztrácí
Vše není jen šalba a klam
Radost z něj po těle mám
Z té lásky ohně plamene
V místnosti z kamene
V houpacím křesle
Vínem zmámené….