Kdykoliv se vidíme,
Jsem tak rád cítit Tvoji náruč.
Vždy mne obejmeš pevněji než předpokladám,
Když si to uvědomím musím se červenat.
Chtěl bych jednou Tě vzít do náruče,
A třebat dát polibek na Tvoje čelo...
V posteli bych Tě chtěl objímat,
A vyprávět příběhy z mého života,
Nikoliv dělat to co on Ti dělá,
Přijede za Tebou kvůli sexu,
Ale já Tě nechci kvůli sexu jako on.
Je mi dobře vedle Tebe,
I v těch horších chvílích,
Kdy uroním kapku z oka.
Neopustím Tě jen tak,
Pamatuj že za svými zády máš mne.
Přemýšlím jak Ti říci,
Že už v Tobě nevidím kamarádku ale cosi většího,
Nechci aby se to nějak pokazilo,
Až moc si Tě vážím,
Tvých úsměvů.
Kupování mi jídla,
Trávení času s Tebou,
Smích i slzy naše,
Celou Tebe.
Možná jednou do mne údeří blesk,
A ze mne se vylije všechna láska k Tobě za tu dobu,
Co jsme se stihli blíž poznat.
To budou zadní dveře, koroze. Tyhle modely na tohle velmi často trpí... kluci hodní.
17.06.2024 19:48:25 | Tom4594
Hah, to ano. Snad jednou budu mít čest ji tu lásku dát.
17.06.2024 20:20:10 | NastyinyObjetí
Ani náhodou. - Od toho tu budou jiní.
No snad...,ale pravděpodobnost je menší než, že do Vás uhodí ten blesk.
Asi jako, že vyhrajete ve sportce...přesto si kluci hodní, opilci, optimisti a snílci občas vsadí.
To jediné, co z tohohle vztahu vzejde, co si můžete vzít sobecky i čestně. Je iluze přátelství a lásky, palčivá bolest, slzy a tohle povedené dílo.
18.06.2024 10:12:03 | Tom4594