Známa "neznámá"

Známa "neznámá"

Ohnivý pohled, jak sluneční paprsky z rána,

když ji vidíš kráčet, srdce ti svírá.

Když kolem tebe projde, vše se náhle zastaví,

a ty cítíš vůni levandule, co vzduchem pluje.

 

Kouzelný úsměv tě zahřeje, jak jarní slunce,

každý  moment srdce  vzplane.

Nejsem si jist, co dál bych měl psát,

ale vím, že bez ní můj svět by nebyl.

 

Její lhostejnost je jako melodie, co v srdci zní,

a já vím, že tohle je ten konec,

co introvert pokaždé pokazí.

 

Mé srdce bije,

A bude dál ... 

 

Autor zápiskyzméhlavy, 20.06.2024
Přečteno 114x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Milé, opravdové, stočené ve spirále s nádechem upřímnosti.

Nejnádhernější je závěr...Mé srdce bije a bude bít dál.


..V její náruči byl bych král...

20.06.2024 13:13:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí