Anotace: ... oprašuji... netušila jsem, když jsem ji v roce 2011 psala... že dnes bude tolik aktuální...
Na dotek voním jako lilie.
Chceš-li hrad, postavím ti palác.
Vyřknu toliko krásných slov,
jako plátky bílých růží,
které mi přejdou přes růžové rty.
Potřebuji ztělesněnou sílu,
kterou jsi ty.
Jako veletok,proud vody,
který mě bezpečně obepne
a neudusí mojí touhu
splynout se vzduchem.
Jsi schopen spatřit mě
v odlesku slunce.
V zrcadle,
jako průsvitnou membránu nahoty.
Chtěla bych s tebou být propletena
v nejrůznějších pozicích.
A udržet si hlavu čistou,
jako vítr protkaný solí,
bez fragmentu tvé tváře.
Já miluji se s mořem,
každý den.
A horkem se potim,
do morku kostí .
Splývám se
sladkobolným zpěvem.
Jsem pouliční kočka
a ničeho nelituji.