Jsi strašně v šoku,
protože najednou víš,
že se v mžiku můžeš
stát svědkem toho, že
by si někdo mohl vzít
vše co tě dělá tebou,
lusknutím mít tvé tělo,
před čímž, jak tomu
velmi velmi správně
již chvíli rozumíš, není
žádné ubránění, protesty
jsou předem zbytečné,
je to totiž vlastně to
jediné, po čem tak moc
prahneš, ten člověk tě
má dávno ve své moci,
není před tím kudy kam,
jsi celý jeho už dopředu,
akorát ještě netušíš jestli
se ti to vážně vyplní, zkus
chvíli nemrkat a nebo mu
to zašeptej do ucha a on
si tě možná vážně vezme.