Můj milý odjela jsem ti,
za hory a několikery hranice,
však ty tu beze mě vydržíš.
Trpělivě vyčkej mého návratu,
nerada bych jenom malovala,
ale snad ti něco pěkného dovezu.
Slibuju, že na sebe dám pozor,
a ty buď prosím taky ostražitý,
lásko, uvidíme se za týden.