Doteky rozbřesku spanilého
Na nebi rudý požár planul,
buclaté mráčky zahalily svět,
dolinou šumný potok plynul,
jabloňky statné zdobil bílý květ.
Šeříky malé modrokrásné,
dubový sličný provoněly háj,
bzukotem zněly včelky spásné,
laskaly rosou políbený ráj.
Přečteno 138x
Tipy 9
Poslední tipující: Klar20p, martinaV, Kubíno, J's .., Psavec, zase já, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)