Anotace: ...přírody
Do srdce vstoupil
láskou mou probuzený
život
...
..
.
Eržika
(Je to sen, který se nenaplní, neb žena, kterou mám v mém srdci, o tom neví a nikdy vědět nesmí a nejmenuje se Eržika - toto jméno jsem použil čistě záměrně - není na Literu, a má tři slabiky. Můj první pokus o Haiku v mém stylu)
Kam vstoupí láska, tam se probudí každý a to se dějí věci:-))). Horší pak je, když opadnou růžové brýle:-). Přeji, aby se Ti Tvůj vysněný sen zhmotnil:-).
22.07.2024 12:27:35 | CULIKATÁ
;-))) Přesně tak a přesně tak :-)))
Velmi Ti děkuji i za přáni a věz, že se jednou zhmotní - v tomto životě ne, ale v dalších ;-) - tam se o to postarám - včas! ;-)
Měj se krásně, Culíčenko :-)*
22.07.2024 16:03:35 | Ondra
Paráda!...a ten konec ;)
Přeji Ti, ať se Ti sen naplní...
Měj hezkou neděli :)
14.07.2024 03:21:16 | Alala
Moc Ti děkuji, milá Alalo :-)
Tento sen se v tomto životě nenaplní. Uvidím, co bude po jeho skončení - pokud existuje uvědomělý život po životě, či bude rovnou další život?? Kdo ví, jak to vlastně je :-))
Uvidím - nechám se překvapit ;-)
14.07.2024 11:00:12 | Ondra