Anotace: Další fantazírování v mužském rodu
Tvé oči v září plamenů,
nejsou určeny každému.
A já si toho vážím a cením,
prohlížím si tě celou se vzrušením.
Celá se ještě zimou chvěješ,
pojď blíž, u mě se víc zahřeješ.
Přikryji tě svými polibky celičkou,
budeš mou malou holčičkou.
Tobě já něhu lásku dám,
takové štěstí už v životě nepotkám
Jen srdce, které miluje,
tak nádherně o lásce rýmuje
vyznává se z citů vřelých
dva lidé necítí se osamělí...
už tvoří spolu pár
a to je od života-velkej dar:-)*
17.07.2024 03:10:48 | cappuccinogirl
Moje srdce se celé směje
láskou velkou přetéká
já nejsem sama a on není sám
ano už tvoříme spolu pár.
Děkuji Cappuccínko za nádherný komentář.
17.07.2024 03:31:54 | Verunka1