Zmírajíc
Začínám být dosti apatická,
k tomu zda ti zítra usnu na hrudi,
ať už ano nebo ne, neptám se.
Je šest a já sedím doma na gauči,
tobě je konec bůh ví kde,
a mně je to jedno - nestarám se.
Je mi to jedno stejně jako tobě,
jsme zaneprázdnění vším i ničím,
zbývá pár momentů než vše zničím.
Během několika dalších minut,
bude jeden z nás muset ustoupit,
přece tady spolu nezahynem.
Přečteno 88x
Tipy 12
Poslední tipující: Gaspi03, Jan Kacíř, Sonador, martinaV, Tomcat, Fialový metal, mkinka, Psavec, cappuccinogirl
Komentáře (0)