Píseň lásky

Píseň lásky

Stověké duby ševelily píseň,
o lásce sladké z citu zplozené,
budila v srdcích neskomírnou vášeň,
šelestem múzy z touhy zrozené.

Šuměla hudbou jemných opojení,
hlaholem božským tónem rajských lyr,
v náručí lesa našla zaslíbení,
dýchala křehce veršem slastných chvil.
Autor Romantik, 21.07.2024
Přečteno 93x
Tipy 12
Poslední tipující: Ms_Cranberry, Kubíno, Paulín, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Jordliana, Ano, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí