Zase sedíš na schodech u domu,
a vyhlížíš někoho, kdo nepřichází.
Zase sama, ale jen tak trochu,
ještě pořád v něj máš totiž důvěru.
Věříš, že se každou chvílí objeví,
prohlédne si tě celou pohledem,
a pak ti svými prsty projede vlasy,
akorát už mu to celkem trvá.
Začínají tě pobolívat záda,
a třeš si nohy, aby tě nestudily,
ale ještě stále jsi oddaná představě,
že už už vejde za branku a bude tu.