Letadla
Cítím na těle,
jak mi říkáš,
že je všechno skvělé,
ale mně se chce spát
a zavřít za sebou dveře.
Zírám do prostoru,
a čekám než usnu,
upadnu do snů,
o tobě, o všem,
co si přeju a nepřeju.
Večer nemám úděl,
dívám se přes závoru
na startující letadla,
zase se zamilujem?
Nebo nás pohlcuje tma?
Přečteno 80x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (1)
Komentujících (1)