Asi vyskočím z okna,
jak mám asi vydržet,
až do zítra?! Neblázním,
ale chci tě tady a teď.
Prosím tě, prosím
přijeď.
Však jenom na chvilku,
jen si mě přitul a polib,
domazli až ke spánku,
pak klidně můžeš jet,
ale prosím tě, prosím
přijeď.
Myslím na tebe celý den,
nechci usínat sama,
vždyť to máš jen kousek,
a já usnu skoro hned!
Prosím tě, prosím
přijeď.