Hrabě na chatě

Hrabě na chatě

Vyrazila jsem na procházku, 

ty jsi tentokrát zůstal na chatě, 

a nevím co to způsobilo, 

ale cítím se jako šlechtična. 

Snad to zamračené počasí, 

možná že mi dorostly vlasy? 

Ne, to bude jiná skutečnost. 

 

Totiž, že jsem si zcela jistá, 

že až se vrátím, budeš tam.

A tak, přestože si ráda vykračuju, 

jak se těším na tvůj klidný výraz, 

pomalu otáčím kurz zpátky,  

postav prosím vodu na kávu, 

hraběnka se blíží zpět na hrad. 

Autor girasole, 30.07.2024
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Tomcat, Kan, cappuccinogirl, mkinka, Pettie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel