Ak chceš poď...
chytím ťa za ruku
poletíme spolu do spomienok
len tak dotýkať sa teba, láska
cítiť tvoj horúci dych
snáď neprezradím veľa
ako motýľ trepoce krídlami
ako ty sa dotýkaš mňa
len tak pre dobrý pocit
pre lásku, pre sex
ako si mohol...
ako som mohla...
ako sme boli...
spolu v spomienkach