Namaloval jsem tě
na nebeské plátno, bez mraků.
Ztvárnil jsem tvé rysy
tahy svých oči.
Napodoboval jsem tvůj styl,
kousal se do rtů až do krve.
Byla jsi mým prvním dílem,
můj němý výtvor.
Stvořil jsem tě ze sněhových vloček,
z barvy a vůně rakytníku.
Z ticha jsem zachytil zvuky,
abychom spolu mohli mluvit.
Dusil jsem se deštěm slz
pokrývajících mé nebe,
ale tvůj obraz neopouštěl
mé zmučené tělo.
Snažil jsem se tě obejmout,
a zadržujíc dech, omdléval.
Byla jsi jediná, která mě mohla obejmout,
jediná, kterou jsem chtěl.
Vytvořeno pomocí AI Shedevrum