Protnul osudem

Protnul osudem

Měla jsem to štěstí

stát u chladné říčky, 

ale blížila se bouřka, 

a já byla nejstarší, 

co jsem kdy byla, 

a snažila jsem se

za to na sebe nezlobit. 

 

A nebe se stáhlo, 

bylo samo pro sebe, 

že jsem se pod ním 

nemohla nadechnout, 

pak ho proťal blesk, 

prozářil jeho šeď, 

rozkrojil moje srdce. 

 

Než se tohle přihodilo, 

lidé se mě ptali, jak to, 

že ještě věřím na lásku, 

na to jsem mohla

jen zakroutit hlavou, 

s otázkou, kde našli

tuto svou vrásku. 

Autor girasole, 06.08.2024
Přečteno 83x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Ondra, CoT, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ale proč ne. Víš, já si myslím, že takhle nějak podobně jsem kdysi prožíval stavy v kuchyni u ledničky

06.08.2024 21:27:45 | CoT

1líbí

tak tomuhle komentáři bych, ač to takhle nedovedu, chtěla porozumět

06.08.2024 22:41:58 | girasole

líbí

Někdy nejde mít to, co chceš. Nebo rozumět tomu, čemu rozumět nemáš. :)

07.08.2024 22:05:10 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí