xxx

xxx

bol krásny, tajomný...
nie, tak to nie je.
bol nedosiahnuteľne krásny, zaujímavý.
z inej ríše snov ako ja, alebo rovnakej?
viking a drak či šľachtic
ťažko povedať...rytier v krásnej zbroji
jemný, milý, úžasný
vzdialený na tisíc míľ
nedosiahnuteľný...alebo?
nie je to len ďalší sen
život v inej dimenzii- mojej vlastnej
bez prekážok, starostí a smútku z nepochopenia
čas minulý, budúci...žiadny
ochranca, tých vzdychov je veľa
nevyznám sa, neviem
život je o inom
utajiť sa nedá duše hra, len on a nič viac
len vzdych, ston a sen
ťažko dýcham, nemôžem ďalej
ooo čo to je? tep sa zrýchľuje, je to opäť sen,
lebo on?
obraz rytiera, úsmev a pochopenie
ťažký balvan na hrudi
koniec, dosť
treba sa zobudiť
NAOZAJ?
Autor Bosorka9, 08.08.2024
Přečteno 75x
Tipy 10
Poslední tipující: Helen Mum, Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásná báseň, o touze mít nablízku spřízněnou duši, milého...

25.08.2024 10:02:41 | Helen Mum

líbí

ďakujem

25.08.2024 10:04:46 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí